Elke verkoper werkt gemakkelijk met Winning Proposal.

Via vaste stappen maak je jouw offerte compleet met klantwensen, klantteam, productaanbod, implementatieplan en alles wat voor jouw offerte belangrijk is. Door te klikken haal je de juiste teksten en beelden uit de contentbibliotheek. Wil je het klantspecifieker? Pas dan eenvoudig de teksten aan. De calculatie maak je in Winning Proposal of komt uit jouw ERP of CRM. De opmaak is altijd automatisch goed. De offerte kun je printen, als webbased document mailen, of je maakt eenvoudig een klant-website.

De handigheden van Winning Proposal:

Wp zowerkthet usp content

Contentbibliotheek

Per stap staan hierin de juiste teksten, beelden en video’s. Je klikt jouw keuze aan en het staat direct goed in jouw Winning Proposal.

Wp zowerkthet usp sign

Digitaal ondertekenen

Is jouw klant overtuigd? Dan kan die direct digitaal ondertekenen. Je krijgt hiervan melding in jouw mail, zodat je gelijk de juiste acties kunt nemen. Dat scheelt enorm in verkoop- en administratieve tijd.

Wp zowerkthet usp workflow

Workflow

We richten een workflow naar jouw wensen in. Zo regel je interne accordering en samenwerken in hetzelfde document. In de tijdlijn zie je wat er gedaan is door wie, inclusief comments.

Wp zowerkthet usp analytics

Analytics

Geheel binnen AVG normen kun je zien hoe jouw offertes bekeken worden.

Wp zowerkthet usp hotleads

Hot leads

Automatisch zetten we bijvoorbeeld op basis van het bekijken van de offerte, of offertebedrag de meest interessante prospects bovenaan.

Wp zowerkthet usp management

Managementinfo

Je hebt inzicht in de salesfunnel en weet per verkoper en vestiging hoeveel offertes zijn uitgebracht en wat de score is. Met deze data kun je jouw verkoopproces continue optimaliseren.

Wp zowerkthet usp veiligheid

Extra veiligheid

Met multi-factor authentication bouw je een extra veiligheidslaag in. De klant kan dan alleen de offerte openen met een code die via SMS verstuurd is. Met single sign on maak je Winning Proposal toegankelijk in de kantoorapplicatie. Maar sluit je deze ook direct af voor iedereen die niet meer werkzaam is.

Wp zowerkthet usp reminder

Reminder en alert

Vraagt de klant iets langere bedenktijd? Of zijn er extra acties van je gewenst? Met de reminder- en alert-functie heb je daar altijd zicht op.

Eenvoudig koppelen met jouw software.

Winning Proposal maakt eenvoudig koppelingen met alle moderne ERP- en CRM software, zoals met SAP, SalesForce, Microsoft Dynamics, Afas, PerfectView, Okta, Zapier, Sugar CRM.

Wp zowerkthet koppelen
Wp zowerkthet technisch

Technisch perfect.

Winning Proposal heeft 99,999% uptime. Altijd en overal kun je vanaf PC, laptop of tablet in deze SaaS oplossing werken. We updaten de software voortdurend zodat je de zekerheid hebt in een actuele versie te werken. Het systeem maakt automatisch back-ups van systemen en offertes. Je bent hoogstens van 5 seconden de informatie kwijt.

Veiligheid voorop.

De ethical hackers van Deloitte nemen ieder jaar Winning Proposal onder handen. Wij komen succesvol uit deze test met slechts kleine verbeterpunten. Alle informatie is opgeslagen in een encrypted database. We zorgen voor een veilige verbinding via SSL. Hosting gebeurt via True, die in bezit is van alle relevante certificaten en keurmerken: ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510.

Wp zowerkthet veiligheid