Offerte software Aliens Marketing IT

Bedacht door marketeers,
met aandacht voor sales.

Winning Proposal geeft antwoord op een communicatievraag waar veel bedrijven mee kampen. Campagnes worden goed ontvangen, maar de conversie van uitgebrachte offertes blijft achter.

Oorzaak is vaak dat offertes alleen focussen op prijs, terwijl de toegevoegde waarde van het bedrijf niet of nauwelijks naar voren komt.

Offerte software Aliens Marketing IT

Groei door met betere voorstellen.

Winning Proposal is de oplossing waarmee je exact inspeelt op de wensen van de klant en vertelt hoe jij die waarmaakt. Op een duidelijke en aantrekkelijke manier communiceer je wat jouw toegevoegde waarde is.

Klinkt als tijdsintensief, maar dankzij de doordachte inrichting van content is het dat niet. Integendeel: verkopers besteden hun tijd juist effectiever.

Winning Proposal offertetool Aliens Marketing IT

Winning Proposal offertetool Aliens Marketing IT

In 5 stappen naar meer sales succes.

Het werkt als volgt. Samen met jou denken we na over een succesvolle offertestructuur voor jouw bedrijf. Dan brengen we alle klantwensen in beeld en maken we content die hier perfect op aansluit.

We realiseren vormgeving binnen je huisstijl, schrijven de teksten en selecteren de beelden. Dit alles integreren we in de software als standaardmodules.

Offertesoftware Winning Proposal

 

Offertesoftware Winning Proposal

Meer offertes.
Meer kansen.

Alle content is makkelijk te selecteren in het systeem. Zo hoef je bij het maken van een nieuwe offerte alleen maar te klikken. Jij kiest wat er in de offerte komt, Winning Proposal zet dit automatisch in je huisstijl. En: iets aanpassen in de standaardtekst kan eenvoudig.

Je creëert supersnel een onderscheidende, heldere én overtuigende offerte. Simpel, toch?

Vraag een demo aan.

Met eigen ogen zien hoe Winning Proposal werkt?
In 10 minuten leggen we het aan je uit.

Vraag een demo aan

logo