Offerte software Aliens Marketing IT

Deze bedrijven overtuigen al meer klanten
met Winning Proposal.

Zowel nationale als internationale A-merken gebruiken Winning Proposal en boeken hier dagelijks ongekende successen mee. De kern van deze winnende aanpak is onze combinatie van kennis op het gebied van marketing, sales en IT.

Offerte software Aliens Marketing IT

Deloitte klant Winning Proposal offertetool
VVBHUSAN klant Winning Proposal offertetool
Luba klant Winning Proposal offertetool
E&A uitzendbureau klant Winning Proposal offertetool
Cinop klant Winning Proposal offertetool
Care klant Winning Proposal offertetool
Boxtom klant Winning Proposal offertetool
Ambiance klant Winning Proposal offertetool

Dit zeggen klanten over
Winning Proposal.

Sinds 2016 werkt Ambiance Zonwering met Winning Proposal. Franchisedirecteur Dennis Schoormans vertelt over zijn ervaringen met de offertetool:

“De grootste voordelen zijn dat we de kwaliteit van prijsindicaties kunnen waarborgen en dat onze franchisenemers veel sneller werken. Conversies op de website worden beter opgevolgd.”

Lees het verhaal van Ambiance

“De komst van de Winning Proposal voor Agilitas heeft ervoor gezorgd dat de conversie op offertes sterk is gestegen. En niet alleen de conversie is verbeterd, ook het interne traject van Agilitas is enorm versneld. Waar voorheen nog offertes en contracten zoekraakten, wordt nu alles online digitaal opgeslagen.

In januari 2018 bereikte Agilitas een conversie van 39,2% en in februari 32%. De conversie was vorig jaar gemiddeld ongeveer 15%. Een stijging van meer dan 100% in conversies. We zijn erg blij met de meerwaarde van Winning proposal voor onze organisatie.”
– Niky Burms, Business Development Manager Agilitas

logo